VK6 – Run or die

Viikko kuusi ei mennyt nappiin. Keskiviikkona flunssan pahanen iski päälle ja koko loppuviikko onkin yskitty, räitty, niiskutettu ja välillä kuumeiltu. Kisaan alle kaksi viikkoa joten nyt on tultava terveeksi. Tilasin neljä kirjaa luettavaksi, joista kolme juoksuun liittyvää: Eat to Run. Holistic Nutrition for the…, Out There: A Story of Ultra Recovery, The Longest Race: A Lifelong Runner…Näistä myöhemmin suppeaa arvioita.

VK6 / 38km

Ma – Huoltava/lepo

Ti – 21km Esportin matolla aamusta

Ke – 17km Esportin matolla 9km, jonka jälkeen radalla loput 8km. Lenkki tuntui erittäin vaivalloiselta ja sykkeet tuntuivat olevan normaalia korkeammat. Ohjelmassa oli 15km lenkki, mutta päätin pidentää lenkkiä parilla kilometrillä koska tuntui niin pahalta.

To – Kipeä

Pe – Kipeä

La – Kipeä, lekuriin tarkistamaan onko influenssa. Ei ollut. Poskiontelotulehdukseen antibiootti.

Su – Kipeä, mutta parempi. Pää täynnä limaa, hedari, niskat kipeät.

Ensi viikolla tiistaina tarkoitus jatkaa juoksemista. Jos ei onnistu vielä silloin niin sitten keskiviikkona. Jos ei onnistu vielä silloin niin sitten olen liemessä. Viime vuonna männäviikolla (3vk kisaan) olin juossut 95km ja tulevalla viikolla 85km.

2 vastausta artikkeliin “VK6 – Run or die

  1. Harmittava sairastuminen. Olet vasta matkan alussa, etkä tähtäämässä elämäsi viimeiseen ultrakilpailuun. Rohkaisen siis varovaisuuteen ja aukottomaan rehellisyyteen sairastelusta täydellisen toipumisen kanssa. Enemmin täysin terveenä ja vaikka vähän loppupäivinä treenanneena kuin puolikunnossa loppupäivät treenaten, jolloin siitä joutuu helposti maksamaan viimeisellä 12h tunnilla, jollei jo aikaisemmin.

    Pidän peukkuja! Olet upeassa kunnossa. Pieni tauko ei vie koko pohjaa pois.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s