Viimeiset päivät ennen kisaa

Tällä hetkellä tuntuu siltä että olisi valmiina lähtötelineissä ja odottelisi lähtölaukausta. Fiilis on korkealla ja keventely on johtanut siihen, että jokainen hölkkäaskel tuntuu entistäkin paremmalta. Ehkä siksi tekisi mieli juosta ja juosta ja juosta, mutta kun ei oikein voi. Maanantaina hölkkäsin vielä 11km, tiistaina jolkottelin kahdeksan kilometriä ja tänään menin kutosen verran. Jokaiseen lenkkiin olen yrittänyt ympätä niin kisavauhtia kuin reipasvauhtista juoksua. Huomenna juoksen 4-5km ja perjantaille jää 1,5km hölkkä ja muutama spurtti.

Kisaeväät kävin hakemassa Vegekauppa Helsingistä Kalliosta. Kisaeväinä tulee olemaan Clifbar-patukoita. Siihen päälle sitten vegenallekarkkeja (joissa paljon hiilaria ja hiilarista sokeria vain 1/3 osa), mahdollisesti leipiä, chokoa, sipsejä ja jogurttia johon mustikkaa ja spelttiä.

Juomapuolella Riisi- ja kookosriisijuomaa. Kisan alussa varmaankin menen pitkälti kuitenkin vedellä ja Maximin hiilarijauheesta sekoitetulla juomalla. Yön tunneille olen varannut Club-Mate juomaa, jota lipittelen muutenkin nykyään päivittäin.

Energiageeleissä Clif:n maahantuoja auttoi minua ja saankin huomenna haettua maahantuojan varastolta paketin Clif:n shot energiageelejä, makuna Razz vadelma. (ei löydy vielä kaupoista pääkaupunkiseudulla) Nämä energiageelit ovat silkkaa laatua. Lisäksi energiageelejä löytyy Maximilta niin kofeiinittomana mutta myös muutama joka sisältää kofeiinia.

Apteekista hain suolatabletteja, lanoliinia ja rakko- ja hiertymälaastareita.

Tällä hetkellä olisin aivan valmis jo starttaamaan. Ainoa miinus tulee nenän tukkoisuudesta ja aivasteluista, jotka toivon mukaan kuuluvat allergiaan.

Kisan ehdoton minimitavoite tulee olemaan 100mailin rikkominen ja pysyttely 24h radalla. 12tunnin juoksun jälkeen kaikki kuitenkin tulee olemaan itselleni uutta, sillä en ole juossut pisimmillään kuin tuon 12h, joten saas nähdä. Olen ollut tyytyväinen viimeiseen pariin kuukauteen, joten usko on siinä että 100mailia rikkoontuu. Harjoittelukilometrejä on tullut joulukuu-helmikuu yhteensä 1300km. Se ei ole liikaa, mutta se pitäisi olla riittävästi. Olen myös rakenteeltani tällä hetkellä oletettavasti hyvin soveltuva ultraan. Kunhan pää kestää.

Helmikuun 24.2.2016:

Pituus: 182,5cm

Paino: 64kg

Painoindeksi: 19,22

Joulukuun 1.12.2015:

Pituus: 182,5cm

Paino: 72kg

Painoindeksi: 21,62

Helmikuu 2015 Endurancen aikaan

Pituus: 182,5cm

Paino: 74kg

Painoindeksi: 22.22

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s