VK11

Viikko 11:sta erikoisuus oli se, että avasin ulkojuoksukauden keskiviikko-päivällä ja päätin ulkojuoksukauden torstai-aamun lenkille. Perjantaina aamulla lumimyräkkä ei enää houkutellut ulos juoksemaan, vaan loppuviikon lenkit siirtyivät tuttuun ja turvalliseen Esportin matolle ja radalle. Viikko oli suhteellisen kiireinen työkuvioden vuoksi ja olinkin viikon aikana normaalien valmennuksien lisäksi muutamana aamuna vetämässä aamuharjoituksia sekä päivällä olin iltapäiväkerhossa tuuraamassa kerhosetänä. Sain kuitenkin viikolta hyvät harjoitukset kasaan; muutaman vauhdikkaan harjoituksen, kovan pitkiksen ja muutaman kevyen hölkän. Määrällisestikin mentiin jo ihan ok:sti sillä vauhdit olivat suhteellisen kovia.

VK11 / 91,66km / +400m / 8:05h + hiihtoa 3,5km.

Ma – Hiihto 3,5km 00:20h

Ti – Esportin matolla 15km, väliin muutama kilometrin veto 3:30-3:15min/km-vauhdilla. 1:18h

Ke – aamulla 10,1km Esportin matolla kevyesti 1h, päivällä ulkona 6,77km kevyesti 38min.

To – aamulla ulkona Bodomjärvi kiertäen 16,1km. 1:25.

Pe – kiireinen päivä töiden merkeissä

La – Kova ”pitkis” Esportin radalla, 30km. Kiihtyvänä ensimmäinen  14km ja loppuun kiihtyvänä viimeinen femma. 2:25h, josta vessassa meni paskalla päälle femma. Keskivauhti 4:52min/km, nopein kilometri 3:30min/km.

Su – kevyttä ja normaalia hölkkää 13,7km Esportin radalla. 1:15h

Tuleva viikko mennään aikalailla samalla treenillä. Laitan harkintaan myös Sorvan satkulla 50km:in matkan osallistumisen. Menneeltä viikolta unohtui kiireiden vuoksi venyttely ja kylmä-kuumahoidot, joten ne otettava tällä viikolla jälleen käyttöön. Foamrolleria olen myös katsellut kaupoissa.

Luulin jo yltäneeni 1200 kilometriin, mutta vielä on muutama kilsa siihen.

Vuosi 2016

Juoksukilometrejä: 1194km

Kulutettu aika: 118h

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s