VK13

VK13:sta meni kaksijakoisesti. Alkuviikon ensimmäiset lenkit olivat tahmeita ja keskiviikon lenkillä meinasi paskatkin valua housuun ja oksennus lentää vaikka vauhti oli hidas. Juoksin keskiviikkona epätavalliseen aikaan ja olin syönyt muutamaa tuntia ennen lenkkiä nepalilaista ruokaa, joka ilmeisesti ei ollut vielä ehtinyt sulata vatsassa jolloin mausteet meinasivat tulla läpi. Paskat sain kuitenkin lorautettua lopulta vessaan, mutta lenkki lyheni suunnitellusta noin kuutisen kilometriä. Koko ilta meni huonovointisena, joten voinee olla että sain kotitekoisesta nepalilaisesta jonkinlaisen pienen vatsapöpön.

Torstaina aamulla sitten heräsin ja päätin lähteä testaamaan miten kulkee. Kulkihan se. Vedin ensimmäisen kympin tunnustelevasti 55minuuttiin ja toisen kympin kiihtyvästi 41minuuttiin. Juoksu kulki ja kaikki hyvin. Perjantaina oli sitten futiskauden sarja-avaus ja heräsin ensimmäisen kerran viiden aikaan aamulla, sillä kotipeleistä vastaavana oli perhanasti sumplittavaa vielä aamulla ja päivällä. Kävin heittämässä pikaisen lyhyehkön aamulenkin, jonka jälkeen aloinkin valmistelemaan asioita kuntoon päivän peliä varten. Koko päivä lopulta kului futiksen merkeissä niin että pääsin kello 02.15 nukkumaan otteluraportin kirjoittamisen jälkeen. On muuten harvinaisen vittumaista puuhaa kirjoittaa tappiollisesta pelistä otteluraporttia.

Viikonloppuna sain täyteen itselleni asettamani viikonlopun minijuoksumäärän eli neljä tuntia, joista tosin tällä kirjoitushetkellä on vielä juoksematta illan pieni lenkki, joka voi kyllä venähtää pidemmäksikin.

Ensi viikolla olisi tarkoitus sinä arkipäivänä kun aurinko näkyy, niin lähteä aamusta kotoa ja juosta Luukkiin ja takaisin sekä saada samassa kunnon pitkis normaaleista käytännöistä poiketen keskelle arkipäiviä.

VK13 / 104km (tai enemmän) / +960m / 9:15

Ma – Lepo

Ti – Aamulenkki 11km, 1:01h – tahmeaa.

ilta 6km, 0:32h – ok.

Ke – 11km, 1:01h – Paskat melkeen housuun ja laatta suuhun.

To – 20,1 km, 1:36h – Hyvä meno. Vika kymppi kiihtyvästi 41minuuttiin.

Pe – 6,4km, 0:34h

La – 24km, 2:09h. Hyvä lenkki ja uusia reittejä. Kiersin Nettaan ja Röylän pienet maalaiskylät. Tajusin kotiin saapuessa että Luukki olisi ollut myös lähistöllä. Hieno keli ja upeita maisemia. Suurin osa lenkistä maantien vartta pitkin.

Su17,2km, 1:29h. Pohjois-Helsingissä oli tämän verran aikaa päivällä juosta.

Ilta – Alustavasti 8km, 0:45h, mutta voi venähtää pidemmäksi.

 

Vuosi 2016

Juoksumäärä: 1401km (tai jokusen enemmän, riippuen tämän illan iltalenkin pituudesta)

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s