VK14

Hieman erilailla rytmitetty juoksuviikko. Normaalisti pidän maanantain vapaana ja juoksen pitkikset viikonloppuisin. Tällä kertaa tein pitkän lenkin tiistaina ja huilailin viikon aikana yhteensä kolmena päivänä. Lauantaina huilasin pakon edestä, sillä tuolloin oli jalkapallotreeniä ja ottelureissu Tampereelle, jolta pääsin lopulta kotiin iltamyöhäsellä. Kahtena päivänä tuli hölkättyä kahteen otteeseen, joista aina toinen lenkki vei kauppaan ja takaisin. Neljästä hölkkäpäivästä mukavasti kuitenkin määrää sillä pääsin yli 110km:n viikkoon. Vauhdit ovat olleet pelottavan kovia nyt ulkonajuostessa.

Uudet Hoka One One Clifton 2:set lähtivät tilaukseen suoraan Hokalta. 139euroa postituskuluineen. XXL-sportista näyttää jälleen myös kenkiä löytyvän, mutta kuohkeaan 159euron hintaan ja värinä vain musta. Itse pidän punaisesta ja tilasinkin jälleen punaiset 🙂

VK14 / 111,1km / +1259m / 9:45h

Ma – Lepo

Ti – aamu 50,2km, 4:24h. Juoksentelin Oittaalta Luukkiin ja takaisin. Mukava uusi reitti.

illalla 1,3km. Hölkkäilin huoltoasemalle hakemaan Colaa.

Ke – vapaa

To – Aamu 15,1km, 1:18h. Kehä III:sta pitkin.

Ilta 6,22km hölkkä kauppaan, 0:32h

Pe – iltahölkkä 10,8km, 0:57h

La – Vapaa

Su – aamu 7km kauppaan ja takaisin

Iltapäivä 20,5km Nuuksiossa teitä pitkin, 1:45h.

 

Vuosi 2016

Juostu: 1512km

Nousumetrejä +9709m.

Kulutettu aika: 146:13h

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s