VK15 -kympin enkka ja lepo

Mennyt viikko jäi määrällisesti kauas siitä mihin ajattelin tällä viikolla päästä. Syynä siihen oli, että keskiviikkona myöhäisillassa päätin juosta lujaa ja lopulta kokeilla kuinka kulkisi kymppi. Hyvinhän se kulki, mutta seuraavana aamuna lenkin jälkeen oikean jalan pohje oli niin jumissa että otin ensin perjantain vapaaksi, sitten lauantain ja lopulta vielä sunnuntain. Tänään jalka tuntuu jo palautuneelta ja hyvältä, mutta taidan silti jatkaa lenkkeilyä vasta huomenna. Annoin itselleni lepopäivät tasan yhdestä syystä: loukkaantumisten välttely. Tiedän että jos olisin tykittänyt jumissa olevalla pohkeella loppuviikon, niin mahdollinen penikkatautikeissi olisi taas saanut syyn puhjeta.

On mielenkiintoista huomata kuinka määristä jalat eivät enää juurikaan kipeydy, mutta kun nostaa vauhteja omiin maksimeihin niin varsinkin pohkeet on kovilla. Torstaina illalla tunsin olevani enemmän rampana kuin helmikuun Endurance 24h kisan jäljiltä.

Viikko oli sinänsä muuten ihan hyvä. Tiistaina juoksin upeassa kelissä ja maisemissa Solvallaan näköalapaikalle ja takaisin ja sainkin näin heti tiistaille 35km pitkiksen melko mäkisessä maastossa. Keskiviikkona sitten vedinkin kympin ennätykset päähänpistona. Torstaina yritin palautella jalkoja  juoksemalla heti aamusta kevyesti 16,6km Nuuksion teitä pitkin.

VK15 / 61,2km / +835 / 5:13h

Ma – Vapaa

Ti – aamusta pitkis 34,6km Solvallaan ja takas, 3:05h

Ke – Illasta 10km, 0:38h. 3:50min/km-vauhti. Ensimmäinen 5km aikaan 21:00, jälkimmäinen 5km aikaan 17:27. Aloin juoksemaan kovaa vasta toisella kilometrillä, kun sain päähänpiston.

To – aamusta kevyttä 16,6km, 1:30h.

Pe – Salilla Crosstrainer 15min ja yleistä höntyilyä 15min.

La – Vapaa

Su – Vapaa

—-

Vuosi 2016

1576km – Tällä hetkellä olisin juossut kotooltani Puolan Varsovaan (venäjän kautta). Ensi viikolla päästään jo Varsovan kaduilta pois!

151:46h.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s