VK16 – 2017 heinäkuu fully booked

Keskellä viikkoa suuntasin kolmeksi päiväksi korkean paikan leirille Eerikkilään, joka tosiasiallisesti oli juniorijoukkueen Sami Hyypiä Akatemiaa varten tehty reissu. Joukkueella oli testejä, pelejä ja valmentajilla tietenkin valmennuskoulutuksia ja palautekeskusteluja sekä videopalavereja siitä miten kehitystä on tapahtunut tai missä mättää. Aamusta iltaan siis kaikenlaista mielenkiintoista ja juoksuun käytettävä aika oli suunniteltava tarkkaan. Sain kuin saikin lopulta viikosta ihan mukiin menevät määrät ja harjoitteet.

Eerikkilän ruoat ovat tunnetut siitä, että ne saavat vatsan sekaisin. Sen pääsin toteamaan keskiviikon iltalenkilläni jonka oli tarkoitus suunnata lähikylään Tammelaan ja takaisin. Kovasti painoi vattassa jo alusta saakka ja pahaa oloa iski, eikä mäkinen reittikään helpottanut asiaa. Vitosen jälkeen olikin hypättävä luonnon helmaan slaavikyykkyyn.  Eerikkilän luonnolle propsit siitä, että kuusipuita ja männyn neulasia riitti. Sain kuin saikin juostua vielä vitosen päälle vielä kutosen, mutta Tammelaan kylään saakka en päässyt. Seuraavana päivänä jätin Eerikkilän leivät syömättä ja keskityin tuttuun ja turvalliseen riisiin ja salaattipöydän antimiin.

Vuodeksi 2017 löytyi tapahtuma johon laitoin ilmoittautumisen. Tuo tapahtuma tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen ja varmasti ikimuistoinen, mikäli lopulta starttipaikalle saakka pääsen. Haasteita nimittäin tulee olemaan. Lopullinen ilmoittautumisen varmistus tulisi tehdä loppuvuodesta. Kyseessä on Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestettävä Suomen halkijuoksu – Nuorgamista Helsinkiin. Juoksu tulee olemaan etappijuoksu jossa koko heinäkuu juostaan. Päiväannoksena keskimäärin maraton-50km. Matkaa kertyisi 30.päivässä noin 1400km. Haasteena tulee lähinnä olemaan, että en tiedä missä olen vuonna 2017 heinäkuussa, mitä silloin teen. Futiksessa yleensä heinäkuussa pallo pyörii nurtsilla. Suurin haaste kuitenkin tulee olemaan huoltopuolessa, sillä 30. päivän tapahtumaan ei varmasti helpolla löydy mukaan hullua joka haluaisi kesälomansa kuluttaa ajamalla autolla Nuorgamista Helsinkiin 30.päivässä. Jos huoltajaa ei löydy, niin osallistujilla on mahdollisuus hankkia ns. ”huoltopaketti”; joka kuitenkin kustantaa melko kuohkeat 2 500 – 3 000euroa. Täytyy laittaa kolikoita säästöön. Tämä olisi upea tapahtuma osallistua ja jälleen yksi polku olisi kuljettu ja seuraava polku avautuisi.

Menneellä viikolla ultrajuoksun nouseva tähti Nivalasta noteerasi toissa viikolla kympin ennätykseni blogissaan! Olin yllättynyt ja otettu! Ensinnäkin siitä, että joku lukee näitä horinoitani ja siitä että joku noteeraa minut oikeiden juoksijoiden joukossa. Teksti ja muutenkin mainio blogi löytyy: http://nivala66.blogspot.fi/2016/04/fanina-lajissa.html

VK 16 / 113,9km / +1365m / 10:03h

Ma – aamulla 10,1km kevyttä, 0:56h

Ti – aamulla 21km tv, 1:50h

illalla 5,1km kevyttä 0:29h

Ke – aamulla Esportin matolla pitkästä aikaa, 13,1km. 1:10h. Keskivaiheilla 2x2km/500m vauhdilla 4:30-4:05 ja 1km vauhdilla 3:45-3:25.

illalla 10,35km Eerikkilässä, 0:56h. Paskat pusikkoon.

To – Ei vaan ehtinyt.

Pe – Illalla ehdin vasta juoksemaan. 12km, 0:59h. Keskivaiheilla 3km kiihtyvää 4:30-3:55-vauhteja.

La – Aamusta 27,2km mäkisessä maastossa, 450m nousua. 2:25h

Su – Illasta 15km, 1:18h. Kävin Malminkartanon mäellä pitkästä aikaa.

— —

Vuosi 2016 tähän  mennessä:

Juoksua: 1689km

Ajallisesti: 161:49h.

Nousumetrejä: 11 923m

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s