VK17

Viikko oli ja meni. Henkisellä puolella viikko oli normaalia raskaampi erinäisten asioiden takia ja siten välillä unirytmi varsinkin sekaantui hieman. Ilmoittauduin lauantaina Kokkola Ultraan 6h matkalle. Kisa on ensimmäinen kuuden tunnin kisani. Sattui jostain kumman syystä vapaa viikonloppu tuohon ja kun kerta mielenkiintoinen kisa löytyi  niin löin ilmoittautumisen sisään. En ajatellut valmistautua kisaan minkäänlaisella viimeistelyllä vaan juoksen tuon 6h juoksun osana treeniviikkoa. Suunnitelmissa on lähteä perjantaina iltapäivästä ajamaan Kokkolaan ja yöpyä teltassa joko matkan varrella tai Kokkola Campingissa. Tai jossain pellon laidalla.

Menneellä viikolla juoksin 85m vajavaiseksi jääneen puolimaratonin oman epävirallisen ennätyksen. Tai eihän tuota voi kutsua puolimaratoniksi, HCR:ksi voisi kutsua. Lähdin hölkkäilemään perjantaina ja ajattelin ensin juosta tasavauhtisen ripeän 30km, mutta parin kilometrin jälkeen päätin että lyhennetään vähän matkaa ja juostaan kovempaa.

Määrällisesti viikko ei tarjonnut ihmeellisyksiä. Treenit jotka sain tehtyä olivat laadukkaita, mutta määrää olisi voinut tulla hieman enemmän. Ensi viikolla sitten määrää hieman enemmän ja jätetään vauhteja hieman pienemmälle. Ajattelin myös ehkä ottaa useamman kahden lenkin päivän.

VK17 / 91,52km / +985 / 7:48h

Ma – lepo

Ti20km Esportin matolla, 1:48h. Viimeiset neljä kilometriä 4:20-4:00 vauhteja.

Ke – aamusta 22,23km Luukin suuntaan ja takaisin, 1:54h.

illasta – Helvetinmoinen nälkä ja energiat kuluneet kentillä. Tuskainen 4,2km iltahölkkä, 0:24h.

To – aamusta Esportin matolla 10km mäkitreeni. 2,5km alkuverkka ja 7km 8-9% nousukulmalla vauhdin ollessa 6:15-5:30 kiihtyvänä.

Pe – aamusta 21km 1:22.29h + loppuhölkkä 4km himaan, 0:22h.

La – Koko päivä kentillä

Su – Kevyt 10,1km, 0:55h. Olisi tehnyt mieli juosta enemmän, mutta säästelen ensi viikolle.

 

Vuosi 2016 tähän mennessä:

Juoksu: 1781km

aika: 169:37h

nousumetrejä: 12908m

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s