VK24

Blogin ylläpitäminen vie turhaa aikaa, jonka voisi käyttää esimerkiksi juoksemiseen, EM-kisojen seuraamiseen, suihkussa istumiseen, lukemiseen tai vaikka mietiskelyyn. Viikko 24 oli tarkoituksella kevyt viikko ja ainoastaan yhtenä päivänä tein vauhitreeniä. Määrällisestikin tuli tehtyä maltillisesti.

VK24:

100,4km, 1400m+, 8:38h

Koko vuosi tähän mennessä:

2573km

21942m+

236:26h

Blogin päivittäminen aktiivisesti joka viikko loppuu nyt tähän. Harjoitteluani voi seurata Stravasta ja Movescountista. Molemmista löydyn Don Valido nimellä. Harjoittelu jatkuu yhä aktiivisemmin kuin ennen. Muutaman vuoden projekti jatkakoon kulkuaan. Karsitaan blogista, sosiaalisesta elämästä, sosiaalisesta mediasta ja sen sellaisesta aikaa ja siirretään se harjoitteluun ja palautumiseen. Asketismin tie, minut vie.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s