Masokistin Unelma 100km

Huomenna aamulla sitten MasU:lle! Tavoite päästä alle 9-tunnin. Alkukeväästä ajattelin tähän tavoitteeksi alle kymmenen tuntia, mutta Kokkolan 6h hyvin sujuneen juoksun ja kesän harjoitteluiden vuoksi ajattelin, että kyllä sitä voisi olla jo mahdollisuudet alittaa ysi.

Viimeisen 8-viikon harjoittelu:

Noudattanut ”Steady State run” jaksoa viimeiset kuusi viikkoa. Tämä on tarkoittanut sitä että olen muun juoksun ohessa kaksi tai kolme kertaa viikossa juossut nk steady state-vauhtisia lenkkejä. Esimerkkilenkkinä tällainen lenkki on ollut 4km alkuhölkkä + 2x 30minuuttia SSR-vauhtia (3:55-4:25min/km riippuen maastosta) + 4km loppuhölkkä. Muuten viikkoon on sitten mahtunut yleensä yksi tai kaksi pitempää lenkkiä. Pisin lenkki on ollut Kokkolan jälkeen 50km pituinen. Viimeisen erityisen rankan treeniviikon vedin 3viikkoa sitten, jolloin lauantaina juoksin maratonin 3:21h ja sunnuntaina maratonin 3:50h, koko viikolta kilsoja kertyi 177km.

VK1: 143km (kaksi pitkistä)

VK2: 100km (ei pitkistä)

VK3: 162km (50km lenkki, joka päätti 7päivän ja 200km:n rupeaman)

VK4: 82km (Turkin loma, su pitkis)

VK5: 143km (mäkinen pitkis)

VK6: 177km (kaksi maraa)

VK7: 112km (ei pitkistä)

VK8: 96km (alkuviikosta pitkis)

VK9: MASU!!!

Kisastrategia:

Lähdetään ylittämään itseäni ja katselemaan kuinka kauas päästään. Alkuvauhti 4:40-5:00min/km. Ylläpidetään niin kauan kuin jaksaa. Sitten ihmetellään, oksennetaan, hoiperrellaan muutama kierros ja keskeytetään kilometrille 60. Toimiva taktiikka Kokkolasta, mutta saa nähdä kun matkaa tulee nyt 27,2km lisää, niin riittääkö voimat. En tiedä. Huomenna olen viisaampi.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s