Harjoitusviikko Kolin ultralle

En ole pitkään aikaan päivittänyt varsinaisesti kokonaista harjoitusviikkoa. Alla viimeisen harjoitusviikko.

Ma

Maanantai aamusta suuntasin Nokelaisen Jussin ja Hirvi Mäyrän (Toni Malm) kanssa Sipoonkorpeen, jossa juoksimme Sipoonkorpi Trailin 21km reitin. Lenkin aikana muutamia vauhtileikittelyjä. 20,5km, 1h 58min, nousua 420m+. Speedgoat2

Ti

Tiistaina futiksen aamutreenien vetämisen jälkeen jälleen Nokelaisen mukaan. Tällä kertaa Kisahallin kuntosalin juoksumatoille. Tapiolasta Töölöön matka autolla kesti 55minuuttia. Mukavat ruuhkat. Juoksumatolla pienimuotoinen mäkitreeni loppunostolla siten että vika 10min 10-15% asteen kulmalla vauhdilla 5:00-4:30 min/km. Keuhkot pihalle, hikilätäkkö lattialle ja oksennukset suuhun. 8,7km, 1000m+, 58min. Kilsan loppuverkka. Clifton4.

Ke

Keskiviikko aamusta futisvalmentajakollegan kanssa superkevyt hölkkävaellus Sipoonkorvessa poluilla. 10km, 200m+, 1:28h. Speedgoat2.

To

Futiksen aamutreenien vetämisen jälkeen hiekkatiellä pienimuotoinen vauhtilenkki. Tarkoitus on tulevaisuudessa parantaa maraton-aika alle 2:50 alkuiseksi. Treenissä kaksi 5km vetoa, kilsa välissä hölkkää. Vitoset aikaan 19:21 ja 19:02. Molemmissa vitosissa lievästi kiihtyvästi kilsa kilsalta. Alkuun neljä kilsaa hölkkää ja loppuun saman verran. 19km, 130m+, 1:24h. Clifton4.

Illalla salilla: jalkakyykky 3×10 (tanko+kympit), yhden jalan kyykyt 3×10 (4kg kahvakuulat), alataljalla jalat, vatsat. 0km45min

Pe

Täsmätreeni Kolin ultraa ajatellen. Kello 20:00 lähtö pitkikselle Sipoonkorven poluilla. Treenin aloitus siis samaan aikaan kun kisassakin startti. Pimeässä neljä tuntia polkuhippaa. 34,6km, +750m+, 3:55h. Speedgoat2.

La

Vapaa juoksuista. Yöreeni sekoitti unen. Unta pe-la välillä 4h, klo 03-07 välillä. Työpäivä futiskentillä.

Su

Kymmenen tunnin yöunien jälkeen pirteänä. Ensin 9,5km hölkkävaellusta, jonka jälkeen 9,5km hieman reippaammalla vauhdilla Sipoonkorvessa poluilla. 19km, +400m, 2:20h. Uusi pari Speedgoat2 jalassa.

Yhteensä viikolta 113km juoksua, josta nousua vähän vajaa 3000m+. Päälle yksi salitreeni 45minuutin mittaisena. Edeltävillä viikoilla salikertoja ollut 2-3. Viimeiset kolme viikkoa nyt päästy jälleen yli sadan kilsan viikkoihin. Kovasti tästä ei ole tarkoituskaan nostaa kilsoja. Nämä treenit kaikki hyvävointisena ja jalat tuntuneet kevyiltä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s