Kauden 2018 kenkävalinnat

Olkaapa hyvä. Youtube-kanavalta kenkävalintani ensi kaudelle.

 

Mutta Spoilataan:

  • HOKA ONE ONE Clifton 4

Eniten käytössäni oleva kenkä. Näillä juoksen suurimman osan lenkeistäni. Soveltuvat erinomaisesti asfaltille ja hiekalle. Pidempiin lenkkeihin, mutta myös lyhyisiin lenkkeihin. Olen näillä juossut jopa Kanarialla ”vuoripoluilla”, mutta ihan Suomen teknisiin polkuihin en suosittele.

  • HOKA ONE ONE Challenger ATR4

Jos joutuisit autiolle saarelle ja et tietäisi yhtään mitä odottaa, niin nämä ovat ne kengät jotka sinne valitsisin. Challengereilla voi juosta oikeastaan millä alustalla tahansa. Asfaltilta poluille. Varsinkin jos asuu kaupungissa josta poluille on jokunen kilsa asfalttia pitkin, niin näillä voi hyvillä mielin vedellä. Erittäin mukavat jalassa. Juoksen itse näillä yleensä sen 700-800km, jonka jälkeen siirrän työkengiksi ja kävelykengiksi. Mahtavat olla kisakenkäni TransgranCanarialle. Ehkä myös Karhunkierrokselle.

  • HOKA ONE ONE Speedgoat 2

Puhdasverinen polkukenkä. Erinomainen pito. Jos asut metsässä ja polkujen juurilla niin nämä ovat must-kengät. Jos yleensäkin juokset poluilla, niin nämä ovat ne kengät joilla lukuunottamatta jääkelejä kykenee juoksemaan niin mudassa, vesisateessa kuin lumessa. Hoka One Onen polkukenkien ykkönen. Jos Karhunkierroksella on märkää niin valikoituvat jalkaan. Samoin kanarialla.

  • HOKA ONE ONE Tracer 2

Yllätysveto. Tai monelle ei varmastikaan mutta itselleni kyllä, sillä olen normaalisti pitänyt selkeästi vaimennetummista kengistä. Tracer2 on puhdas kisakenkä tai vauhtikenkä. Ja oikeastaan molemmat. Älyttömän kevyt tossu, jossa on kuitenkin myös hokamaista vaimennusta. Näillä tossuilla todennäköisesti lähden seuraavalla kerralla juoksemaan kympin kisaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s