Kisoja ja testeissä edistystä Pajulahdessa

Muutama kisa tullut alle. Heinolassa kävin toissa launtaina juoksemassa Heinolan Kaupunkipuistojuoksussa varttimaratonin 10,6km ja pääsin helpohkoon voittoon ajalla 36:17 @3:25min/km. Oli hellepäivä, nilkka lukossa ja reitti hiekkatietä ja mäkinen sellainen, joten ihan hyvä veto varsinkin kun kaikkea en jättänyt reitille.

38124091_1777322732349330_3941175532565037056_n.jpg

(Heinolassa)

Heinolasta viikko ja suuntasin Helsinki Twilight Run 10km katukympille. Olin ehtinyt torstaina saada jalan avattua fyssarilla ja tehtyä heti VK-reenin ja siitä sitten lauantaina olikin Twilight. Nyt päästiin jo asfalttia, mutta mukana oli myös hiekkaa ja mikä vielä kivempaa niin loppuun 200m rantahiekkaa jossa pääsi sutimaan. Koutsin kanssa juttelin ja oli sitä mieltä että anna poika mennä vaan vauhdilla. Tässä kilpailussa lähdin Nummelan Akin edelle ensimmäisen 500m kunnes Aki ohitti ja roikuin perässä noin kahden kilsan paikkeille. Sitten Aki löi muutaman 3:08 kilsan alle ja itse pitelin 3:16 vauhdin yllä. Maaliin tulin ajassa 33:01, joka oli oma ennätys kympillä. Kisassa nyt kyllä annoin kaikki sillä seuraava yö meni ripuloidessa happoja pois koneesta ja untakin tuli palloon vasta kahden aikaan yöllä. Olotila oli aivan järkyttävä.

38504330_1800368070045835_4476106863103967232_o

(Helsingissä heti seuraavana lauantaina)

 

Twilightista pari päivää ja suuntasin tiistaina Pajulahteen. Edellisenä päivänä heitetty yhteislenkki toiselta planeetalta, Plutolta, olevan juoksijan kanssa oli tuskallinen ja yritin vain alkuun roikkua perässä ja kirosin että mitäs helvettiä sitä mennään seuraavana aamuna juoksemaan maksimitestiä. Juha Väätäinen kuulemma aikoinaan kirjoitti Brasilian leiriltään sademetsästä kirjoituskoneella SUL:n miehille CAPSLOCK-päällä kirjeen: ”JALAT AIVAN SAATANAN PASKANA. TÄSTÄ EI PERKELE TULE YHTÄÄN MITÄÄN”. No samanlaisia kirjelmiä olen välillä kirjannut harjoituspäiväkirjaani viime aikoina. Vaikka taidan mennä puolissa Väätäisen määristä ja tehoista.

No ei se olotila ollut kovinkaan muuttunut vielä testimatolle päästessäkään vaan ensimmäiset verkka-askeleet pirullisen kipeät. Kaikki mahdolliset lihakset arat. Yritin siinä Sorvistolle morsettaa että laittaa mattoon vauhtia että saadaan jalat tunnottomiksi ja lopulta laittoikin. Sain sitten testit vedettyä hampaat irvessä loppuun. Kehitystä joka alueella.

Testitulokset:

IMG_20180807_121619
Kävin mä myös parin päivän telakkatauon aikana retkeilemässä ja erakoitumassa myös. Ei tullut kalaa pöytään.

IMG_20180729_200009

Nummela jonka kengänpohjia pääsin tarkkailemaan hetkeksi:

lataus (3)

Plutolainen ja Marsilainen, pluto voitti:

IMG_20180803_064854

 

Seuraavaksi tarkoitus rikkoa keskellä määräkuuria Kalevan kisojen 10000m tulosraja sekä valmistautua sitten siihen syksyn SM-maratonille. Mikä tärkein niin ehkä se että tämä jalka pysyisi ehjänä. Tosin omaisuuden tällä hetkellä tuhlaan jo viikoittaiseen fyssarikäyntiin. Kyllä se lukotta pyssyköön!

 

Rakkaudella,

Toni

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s